Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

2013 YAZ MAKYAJ MODASI

2013 yaz makyajı ile ilgili ufak çaplı araştırma yaptım ve derlediğim bilgileri bu yazımda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle ten makyajından başlayalım. Ünlü markaların ve makyaj uzmanlarının yorumlarına bakacak olursak, bu yaz tende doğal, ışıltılı ve taze görünümler öne çıkıyor. Bunun için aydınlık veren BB kremler ve türevleri, hafif ışıltılı pudralar, aydınlatıcılar kullanılabilir.
Kimi makyaj uzmanlarına göre allıklarda trend, doğal pembe veya şeftali tonlarında olacakken, kimilerine göre ise bronz allıklar ön plana çıkacak.
Tüm görüşlerin tek ortak noktası, hiç kuşkusuz kaşlar ve gözler.
Bu yaz kalın kaş trendi anlaşılan o ki devam edecek. Kaşlar daha da kalınlaştırılıp boşluklar doldurulacak. Böylelikle daha doğal bir görünüm elde edilecek.
Gözler daha belirgin hale gelecek. Kirpik diplerinde doğal görünüm için toprak tonları eyelinerlar, hafif pırıltılı aydınlık gösteren farlar; daha çarpıcı bakışlar için metalik farlar ve hacimli kirpikler öne çıkacak.
Dudaklarda ise, bordo ve mat kırmızılar çok fazla görülecek.

Kendimize yakışan renkleri bilmek ve doğru makyajı bulmak bence tüm bu trendlerin en iyisi. :)

Kaybetmeyelim birbirmizi :)

HOŞÇAKALIN :)

Yorumlar

  1. Bence de kendimize yakışan her zaman en moda :)
    Çekilişe katıldığınız için teşekkürler bende sizi takipteyim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website
    yourself or did you hire someone to do it for you?

    Plz respond as I'm looking to design my own blog and would like to know where u got this from.
    thanks

    Here is my homepage: home makeover ideas - ,

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler