Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

ESSENCE SUPERFINE EYELINER PEN

Merhaba Arkadaşlar :)

Uzun süredir kullanmış olduğum, Essence'nin ince keçe uçlu eyeliner kalemi hakkındaki düşüncelerimden, artı ve eksi yönlerinden bahsedeceğim bugün sizlere. 


Hala bu ürün var mı yok mu raflarda emin değilim. Çünkü Essence rafları hem çok sık değişiyor, yenileniyor hem de uygun fiyatlı ve güzel ürünleri olduğu için çabucak tükeniyor her şey. Tabii benim bulunduğum şehirden de kaynaklı olabilir bu durum.:)

Bendeki rengi 01 deep black. Başka bir rengine henüz rastlamadım, ama kahverengini bulursam kesinlikle alırım.:)


İnce-uzun keçe bir uca sahip. Bu nedenle incecik eyelinerlar çekmek hiç de zor olmuyor. Yalnız, kalemi göze oldukça paralel bir şekilde tutup sürmek gerekiyor. Dik tuttuğunuz taktirde hem uç kısmı deforme oluyor hem de iyi renk vermiyor.

Bazı bu tip eyelinerlerın uç kısımları sert yapıda olduğu için kirpik diplerini acıtabiliyor, fakat Essence'nin uç kısmı yumuşak ve gözü kesinlikle acıtmıyor. 


Gördüğünüz gibi hafif parlak ve bir rengi var. Kalıcılığı ise kesinlikle mükemmel. Ne aktığını gördüm ne bulaştığını gördüm ne dağıldığını ne de uçup gittiğini gördüm... Sürdüğünüz gibi incecik kalıyor. 

İkinci fotoğrafta elimin üzerinden çıkarmaya uğraştım, fark ettiyseniz elim kızarmış.:)) Yine de izi kaldı. Tek dezavantajı o işte. Belli belirsiz bir iz bırakıyor.

Kesinlikle tavsiye ederim. Bulursanız alın deneyin. Fiyatları da Essence'in gayet uygun zaten. Denemeye değer diyorum.:)

Bir de bende bu kalemin normal uçlusu var. Onun hakkındaki yorumlarımı da inşallah ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşırım.

Bu arada, yazılarımı programladığım ve otomatik olarak yayınladığım için çok emin değilim, ama bu 2013'ün son yazısı olabilir. :) 

...HOŞÇAKALIN...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler