Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

GOLDEN ROSE ULTRA RICH COLOR LIPSTICK 55


Merhaba Arkadaşlar :)

Golden Rose'un Ultra Rich Color serisinden bir ruj ile devam etmek istiyorum bugün. Seri; metalik, sedefsiz ve ışıltılı olarak üç farklı yapıda rujlardan oluşuyor. İçerisinde E vitamini ve shea yağı bulunuyor. Nemlendirme ve bakım vaad ediliyor.

Ambalajı, görmeye çok alıştığımız klasik bir prizma şeklinde. Çok ilgi çekici değil yani. Kapağı kapalı dahi olsa, ruj içinde kenarlara çarpıyor ve biraz hasar görüyor. Çok başarılı bulmuyorum tasarımını.


Bende bulunan 55 numarası pembenin en güzel tonlarından biri. Bu numara  ayrıca sedefsiz ve kremsi yapıda. Yapısı hoşuma gidiyor. İki kat sürdüğümde rengini tam olarak veriyor. İlk katta çünkü boşluklar kalıyor. 

Sedefsiz, fakat aşırı mat değil. Yani kadife gibi durmuyor dudakta. Galiba bunun sebebi de içeriğinde bulunan shea yağı. Bu artı bir özellik aslında, çünkü mat rujlar dudakları aşırı şekilde kurutuyor.


Gördüğünüz gibi çok tatlı bir pembe tonu. Renginden dolayı ilkbahara çok uyacak bence. Hazır bahar da geliyorken sizlere tavsiye edebilirim.


Bende hemen hemen hiçbir ruj doğru düzgün kalmadığı için kalıcılığı hakkında yorum yapmam çok sağlıklı olmaz.

Fiyatı 14-15 TL civarındaymış. Golden Rose'un yeni serisinden bir ruju da denemeyi çok istiyorum, fakat hala bizim buralara gelmedi.

Sizin bu seri hakkındaki düşünceleriniz neler ve bu seriden denedikleriniz hangileri?

HOŞÇAKALIN..:)

Yorumlar

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler