Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler

Resim
Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler Dünyanın lider kripto borsası Bitget, Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasını duyurdu. Hem yeni, hem de eski kullanıcılara yönelik olan bu kampanya ile Bitget, kullanıcılarına 75 bin dolar değerinde ödül havuzu, 1 adet Macbook Pro ve bir adet iPhone 14 hediye edecek.   Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel Bitget Türk kullanıcılarınu mutlu etmeye devam ediyor. Bitget’in geleneksellmiş Ramazan Hep Birlikte Paylaştıkça Güzel kampanyası bu sene de büyük hediyelerle tekrar ediyor. Bitget’in Türkiye kullanıcıları için Ramazan’a özel kampanyasında hem yeni, hem de eski kullanıcılar büyük ödülleri kazanabiliyor. İşte ödül detayları.   75.000$ Değerinde Mega Ödül Havuzu Kampanya sayfasından kampanyaya katılarak görevleri yerine getiren kullanıcılar toplam 75 bin dolar değerindeki ödül havuzundan pay kazanma şansı elde edecekler. Macbook Pro Şanslı Kullanıcı Ödülü şartlarını tamamlayan şanslı Bitget kullanıcısı Mac

Yaz için Dekorasyon Fikirleri ★ EVLERDE DENİZ ESİNTİSİ!


Deniz, kum, güneş... Daha yaz gelmeden sizi alıp şöyle bir uzaklara götürmek istedim. Kızgın kumların ve serin denizin olduğu yere, evet SAHİLE! 

Hayatımızın her alanında -hiç kuşkusuz- doğadan esinleniriz. Bunun en güzel ispatını tasarım alanında görmek mümkün. Örneğin; renk, doku, biçim, ölçü vs. doğada kendiliğinden var olup sonrasında hayatımıza yansımış tasarımın temel ilkelerinden. Bu yazımda, bu doğrultuda deniz havasını evlere taşıyacağım.


★ Renk Seçimi

Kum beji, kum sarısı, mavi ve türevleri, gri-mavi yansımalı  tonlar ve olmazsa olmaz beyaz "deniz" temalı dekorasyonlarda çok büyük yer kaplıyor.


Renk skalasını genişletmek elbetteki sizin hayal gücünüze kalmış. Özellikle ferahlık arayışındaysanız, duvarlar için açık gri-mavi, bej ve beyaz tonlarının biçilmiş kaftan olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Beach house decor...the clock. @Kelly Teske Goldsworthy Teske Goldsworthy frazier Rose

Wall Color: SW Antique white. The cabinets are 14″ deep. columns 10 1/2″ . wood top is 17″ deep and is 33″ off the floor.


★ Aksesuar ve Kumaş Seçimi

Size kumsalı, denizi, güneşi hatırlatacak ne varsa kullanın belli bir uyumun dışına çıkmadan, gönül rahatlığıyla kullanın.:) O havaya en çok yakışacak materyaller; hasırlar, bambular, renkli eskitme ahşaplar, keten kumaşlar ve bol miktarda cam.

Love the grayish, weathered wicker. Way too bright for the pillows/throw

Tıpkı yukarıdaki resimde gördüğünüz bir mini orta sehpa şıklık sağlayabilir.

Maine Coastal Style-- I love it but how do you clean a net hung on the wall??

Eskitme, kirli beyaz bir komodin ve üzerine hasır saksıda yeşil bitkiler odaya çok sıcak bir hava katmış. Arkasındaki mavi balıkçı filesi ve üzerine kondurdukları deniz yıldızları, kabukları oda ile bütünleşmiş.

Coastal Cottage Decorating Coastal Decor. Beach House, cottage decorating, coastal living by the sea décor, Nautical, coastal feel.  I can hear the relaxing, refreshing sound of the ocean ... listen..

Hasır sehpa, keten koltuk örtüleri, yastıklar, yeşil bitkiler, cam aksesuarlar ve ahşap... Her biri birbiriyle uyum içinde. Hem dolu dolu hem de göz yormayan seçimler olmuş.

The Drama of Driftwood. Driftwood table via My Home Ideas.  Browse Driftwood Decor on Completely Coastal: http://www.completely-coastal.com/search/label/Driftwood%20Decor

Sehpa tasarımının güzelliğine ne demeli!

Hanging frames from string  http://www.completely-coastal.com/search/label/Starfish%20Crafts

Kendinizi çok kolay bir şekilde yapabileceğiniz deniz temalı dekoratif çerçevelere bir örnek.

Shells and Grass in 6 Nantucket Basket Beach Decor | Nautical Decor | Tropical Decor | Coastal Decor #tropicaldecor #interiordecoration

Saksıdaki yeşil bitkilerinizi hiç bu şekilde süslemeyi düşündünüz mü? :)

Set 6 Red Coral Prints, Nautical print sea picture beach decor wall decor marine painting picture beach house bathroom decor nautical decor

Ya da internetten çok kolay ulaşıp çerçeveleyebileceğiniz mercan resimleri ile duvarlarınıza renk katmayı?

I would love a collection like this - weathered to perfection. Okay so they are not stars, but neat aren't they!

Gemici düğümleri ile dekoratif duvar döşemelerini bir arada kullanılarak oluşturmuş güzel bir köşe. Sizce de ayrı bir hava katmamış mı?



İnstagram | Facebook | Follow Me On Bloglovin' 
post signature

Yorumlar

  1. Çok güzel bir yazı olmuş😘 Yazilarini gercekten begeniyorum.Benim bloguma da goz atarsan sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Tabiki geliyorum bloguna

      Sil

Yorum Gönder

Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

TAVSİYE EDİYORUM #2 - Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

►KİTAP AYRACI YAPIMI #2◄

Bitget’ten Türkiye’ye Özel Süper Hediyeler